Community Car Club
Sila log-in disini sebelum anda melayari forum ini...
terima kasih



by, The rock
Admin Revenge

Community Car Club


 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
The Rock
REVENGE ADMINISTRATOR
REVENGE ADMINISTRATOR
avatar

Posts : 594
Join date : 04/11/2009
Age : 45
Location : W.P.Labuan/KK/Tuaran/KB/KM

PostSubject: KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010   Wed Mar 03, 2010 1:21 pm

baru sj kita hendak membuka tirai autoshow dlm 2010 ni, sdh timbul masalah. walaupun penganjur utama kml autoshow adalah dr pihak metrikulasi labuan, yg mn sepatutnya tdk memerlukan permit sbb buat event dlm prkarangan metrikulasi. masalah trsebut kita cuba atasi dgn merayu pd PCP ipd labuan. dan kelulusan prmit d bagi. pun begitu, pada saat2 akhir event ni, skali lg masalah yg sama timbul. permit d tarik balik pl. dgn alasan, kp ada trima surat aduan brtulis.
masalahnya,.... apa kah masalah urng yg mmbuat surat aduan brtulis trsebut meminta agar event ni d batalkan...?? kita tdk tau pa motip sebenrnya.
wlaumcmmn pun, .... kita trpaksa akur dan ikut arahan dr kp agar event ni d batal kan. walaupun kami tlah mengalami kerugian, kita trpaksa akur dan trima lah.
semoga event d lain hari, masalah spt ini tdk akan brulang lg. .....

pa pandangan korang ....??? bincang kan lah d cni...


REVENGE TEAM
Labuan Auto Show Club

___________________

Back to top Go down
View user profile http://revenge.forumms.net
babylie89
REVENGE senior
REVENGE senior
avatar

Posts : 76
Join date : 01/03/2010

PostSubject: Re: KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010   Thu Mar 04, 2010 3:35 pm

aq rsa bnda mcm gni xptt blaku..
sepa nk byr gnti rugi sekiranya ada kerugian..
tidak ka drg pna pkir perasaan org n sng2 ja tarik blk permit..
stu gpa jua mslh 2 org smpai nk wt aduan..
bkn jgk pna kcau 2 org..
klo ada mslh pn antra dia ngn org2 dlm cni tlg larrr jgn melibatkan xtvt ini..
bkn ka ini menunjukkan dia 2 lemah n maC brpikiran kebudak2kan..
mmg skt ati larrrr...
yg kp nie plk trima surat aduan tp xpndai siasat hal terebut..
bgz xpyh jd kp larrrr...
msti da mkn suap kali nie..
huhuhuhuhu
Back to top Go down
View user profile
JJ Cars
REVENGE senior
REVENGE senior
avatar

Posts : 185
Join date : 21/11/2009

PostSubject: Re: KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010   Fri Mar 05, 2010 8:18 am

wah2.....................
Back to top Go down
View user profile
The Rock
REVENGE ADMINISTRATOR
REVENGE ADMINISTRATOR
avatar

Posts : 594
Join date : 04/11/2009
Age : 45
Location : W.P.Labuan/KK/Tuaran/KB/KM

PostSubject: Re: KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010   Fri Mar 05, 2010 4:02 pm

biarkan lah. pa jg yg dpt kita buat. walaupun hal seumpama ni tdk sptt nya brlaku, tp kita trpaksa terima. sbb kita menghormati undang2. wlaupun bnyk usaha tlh kita lakukan utk meneruskan event ni, amun somanya sia2 jak. tdk pa lah. yg penting semangat kita trhadp sukan permotoran khusus nya dlm arena autoshow tdk prnah pudar.


REVENGE TEAM
Labuan Auto Show Club

___________________

Back to top Go down
View user profile http://revenge.forumms.net
miss^ck
REVENGE senior
REVENGE senior
avatar

Posts : 200
Join date : 28/02/2010
Location : kEy2

PostSubject: Re: KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010   Sun Mar 07, 2010 4:07 pm

sukung!!!..apa2pun kejadian ni jangan melemahkan semangat kita yang sukakan dunia permotoran..apa2 pun jadikan ia sebagai cabaran kita pada masa akan datang dan cuba elakkan daripada berlaku tuk ke2 x...mungkin itu semua ada la "cobaan" kita atau kerana hasad dengki org..tapi jangan anggap itu sebagai satu mslah yg lemah kan semangat kita k..apa2pun be the best among the best...hehehe...
Back to top Go down
View user profile
JJ Cars
REVENGE senior
REVENGE senior
avatar

Posts : 185
Join date : 21/11/2009

PostSubject: Re: KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010   Mon Mar 08, 2010 11:46 am

miss^ck wrote:
sukung!!!..apa2pun kejadian ni jangan melemahkan semangat kita yang sukakan dunia permotoran..apa2 pun jadikan ia sebagai cabaran kita pada masa akan datang dan cuba elakkan daripada berlaku tuk ke2 x...mungkin itu semua ada la "cobaan" kita atau kerana hasad dengki org..tapi jangan anggap itu sebagai satu mslah yg lemah kan semangat kita k..apa2pun be the best among the best...hehehe...


betul2.............. sokong.....................
Back to top Go down
View user profile
RL612
REVENGE MODERATOR
REVENGE MODERATOR
avatar

Posts : 117
Join date : 05/11/2009
Age : 40
Location : Love-one

PostSubject: Re: KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010   Tue Mar 09, 2010 3:29 pm

apa yang lo sokong tu......?????
Back to top Go down
View user profile
JJ Cars
REVENGE senior
REVENGE senior
avatar

Posts : 185
Join date : 21/11/2009

PostSubject: Re: KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010   Tue Mar 09, 2010 3:44 pm

Lo Baca la kan. xkan kan x pandai baca kan, uhuhuhuhu
Back to top Go down
View user profile
The Rock
REVENGE ADMINISTRATOR
REVENGE ADMINISTRATOR
avatar

Posts : 594
Join date : 04/11/2009
Age : 45
Location : W.P.Labuan/KK/Tuaran/KB/KM

PostSubject: Re: KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010   Wed Mar 10, 2010 12:15 pm

pa2 pun ... kalu seandainya urang yg buat kmplen tu dpt sia carik, .... huhhh!!!!! inda brupa dia sia kerjakan. kalu rasa2 nye dia dengki mo buat ni event, silakan buat. malah kita akan sukung. bukan nye kita komplen pun. kalu buat komplen, apa kita dpt ...?? ada urang yg bayar kah kalu kita buat komplen ...??
ni lah sikap yg amat2 kita tdk suka d dlm arena permotoran. dan kpd yg mmpunyai semangat kental trhdp sukan permotoran trutama skali dlm aren autoshow, truskan prjuangan anda. jan gentar trhadap cubaan seumpama ini.


REVENGE TEAM
Labuan Auto Show Club

___________________

Back to top Go down
View user profile http://revenge.forumms.net
Sponsored content




PostSubject: Re: KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010   

Back to top Go down
 
KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Aktiviti Cuti Umum Deepavali 5/11/2010
» Report Konvoi Ke Malaysian MotoGP 2010 Di Sic (8-10 Oktober)
» DRFC Camp Jasin,Melaka 29/30-5-2010
» Borak Rasmi GengĀ² 125Z Pantai Timur
» Ekzos yg korg pakai? V3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Community Car Club :: TEA TIME CENTRE :: AUTO SHOW FORUM-
Jump to: